Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona PDF

El libro Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona en formato PDF. El libro Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona en formato MOBI. El libro Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Antonia Roig. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,72 MB
ISBN
9788496376342

DESCRIPCIÓN

En aquest llibre s’analitzen les causes que provocaren el fracàs de la institució educativa dedicada a l’educació de la dona, l’Institut d’Estudis Superiors per a la Dona, fundada per l’Ajuntament a Palma el 1915, i es dóna a conèixer la relació entre la societat mallorquina de la Baixa restauració i el paper que hi exercí la dona.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El màster d'Intervencions Socials i Educatives, que forma part de l'oferta de màsters universitaris de la Facultat de Pedagogia, pretén afavorir l'adquisició de mètodes i coneixements per analitzar i comparar les lògiques i dinàmiques de les polítiques socials en diferents contextos, per ...

L'estudi històric, crític i sociològic d'aquests problemes han esdevingut una disciplina acadèmica per si mateixa. La implicació de la dona en l'àmbit de la medicina ha estat manifesta en moltes civilitzacions antigues, i l'estudi de la filosofia natural en l'antiga Grècia estava oberta a les dones.

LIBROS RELACIONADOS